Kotten Skott

Tänk vilket bra bloggnamn, kottenskott.wordpress.com haha! Kanske vore något, nu när det mest skrivs om honom hela tiden ;)! Igår var lilla kotten Skott med på inoff agility i knivsta. Vi minglade bland hundar, tittade på agility och lekte lite och åt massor med godis. Skott som annars är en väldigt pratglad liten kotte var alldeles tyst, satt fint bredvid oss när vi stod stilla och kikade nyfiket på vad andra gjorde. Men för det mesta satt han faktiskt och tittade rakt på oss! Bådar gott inför framtiden!

Idag har min lilla stjärna varit med när vi firat mamma som fyller år på tisdag! Han sa inte ett knyst när folk kom in genom dörren, hälsade fint, förutom ett litet skutt på lilkusinen som viftade hysteriskt med armarna. Har minglat lugnt och fint, tittat gulligt och vickat på huvudet åt folk som han antog hade något i munnen. Alldeles perfekt om ni frågar mig. Under en stund låg han mitt i kalasverksamheter och låg och tuggade ben på mattan. Duktiga lilla valp! Han som vanligtvis är lite bitig och babblig av sig var så himla duktig och har verkligen uppträtt precis så som jag önskar, precis så som min klara bild i huvudet ser ut!

Imorgon ska han få följa med på lydnadstävling och mingla lite. Det händer mycket i huvudet på en liten Kotte i såna här tider. Konstaterade idag att hans hjärnceller förmodligen ramlat ner i svansen, som är så lång att den går ner i backen! 🙂 Hoppas den stannar i växt så kroppen hinner komma ifatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s