Återbesök!

Besök nr 2 – återbesök – på albano idag. Har haft en riktig tjejdag där Nix har fått hänga med husse och jag varit med bara tjejerna hela dagen. Vi började dagen med promenad med Jenny & Sara där det ingick en sväng förbi fågelsången för att köpa fika. Vi babblade heela promenaden och hela fikat så Sara fick väldigt bråttom på slutet när hon skulle iväg till skolan. Stannade en stund som mentalt stöd när Jenny byggde ihop garderob. Hem och laga mat för att åka till albano.

Titti (ögonvet) tyckte ögat gjort stora förbättringar. Det är infektion i körtlar som spökat, däremot tror hon inflammationen i ögat ej hör ihop med infektionen i körtlarna som sitter under ögonlocket. Hon klämde ut någon varbildning och vi ska fortsätta behandla med dropparna och sen får vi se vad som händer – kan konstatera att vi är i trygga händer. Yes har njutit av att gå till veterinären och få ensamtid på riktigt även om hon kanske inte älskar själva undersökningen. Dessutom fanns det ju lite hundar att kolla skeptiskt på i väntrummet. 😉

Idag efter blod och var från ögat blev det hambörjare till middag för flocken. För det förtjänar man när man varit så duktig!

>

20140403-225436.jpg

20140403-225442.jpg

20140403-225450.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s