Nix på djurpark

Egentligen var planen att åka neråt och till Nix uppfödare dessa dagar men min kropp orkar inte riktigt sitta lång tid i bil. Jag känner av i ryggen redan efter ca 1 timme att det gör ont och ilar i bröstryggen. Funderade lite och insåg att det allra bästa för mig skulle vara att stanna hemma, tråkigt men i efterhand ett klokt beslut. Nix uppfödare kommer finnas kvar i vår när min kropp är betydligt lättare att ha och göra med!

Vi planerade därför om lite, vi hade ju hundvakt till de, för stunden, löpande damerna i hemmet och vi tänkte att några dagar ifrån tjejerna skulle göra både oss och Nix gott.

Vi spenderade måndagen på Furuvik, vi tittade på djur, karuseller, försökte vinna choklad, åt god mat och njöt av varandras sällskap. Nix höll sig lugn hela vistelsen och tyckte varken vilda kameler, schimpanser eller andra djur var märkvärdiga. Fåren däremot fick många intressanta blickar…. Dessa bordercollies alltså… 😉

21 juli 200 21 juli 209 21 juli 222 21 juli 233 21 juli 246

När vi kände oss färdiga på Furuvik åkte vi vidare, vi tänkte sova på Rullsands camping men eftersom slottshoppet pågår i Skutskär var alla platser upptagna. Vi fick därför surt åka vidare och åkte hemåt och till fjällnora hundbad. Vi var helt ensamma hela kvällen, vi grillade, badade och bara mös. Nix simmade för första gången självmant i efter pinnar och tyckte att livet i vattnet var rätt härligt!

21 juli 315 21 juli 333 21 juli 338 21 juli 421 21 juli 298 21 juli 250 21 juli 470 21 juli 465

One thought on “Nix på djurpark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s