Åh herregud.

Tripp trapp och trull är samlade. Jag har aldrig varit med på maken så oorganiserad och oharmonisk flock! Det är totalt kaos i flocken, ute som inne – i kropp och sinne!

Nix är nykastrerad och har en blottad pulpa, som kräver mycket tid och omvårdnad. Det är blött ute som gör att det blir helt fuktigt under bandaget när vi är ute på bara korta rastningsrundor! Nu har i alla fall en tunn hinna bildats kring pulpan så nu ska jag börja måla nagellack på, det ska stärka upp pulpan! Han får bara gå i koppel och kan tydligen inte bajsa i koppel, han ska dessutom ta det lugnt i ca en vecka till. När jag kliver upp på morgonen så hoppar och studsar han, springer runt runt i lägenheten och är så glad att han inte vet vart han ska ta vägen. Igår tränade jag lite hakan i backen, han var totalt galen! Haha, han skulle verkligen behöva springa av sig! Men det går ju inte.. Stackars liten! Dessutom efter vårt lilla höftresultat så är vårt lilla C-barn inbokat till kjerstin för grundlig genomgång! 12e mars ska vi dit! Han hade B på vänster och C på höger..

Yes är ju också under vila/rehab och är konstant sur, morrar på allt och ingenting. Hetsar på allt hon möter på promenaderna och letar mat utomhus konstant! Hon vill äta de andra hundarnas mat efter hon själv slukat i sig sin egen. Hon ska ju också helst vara kopplad och ej hoppa osv.

Luna är nyhemkommen och luktar tydligen fortfarande jättegott enligt kastrerade Nix. Hon är dessutom lite sur eftersom hon inte får all uppmärksamhet här som hos mamma och lillasyster. Hon får dessutom äta äckligt torrfoder istället för skinka, ost och leverpastej. Så just nu matvägrar hon. Hon gör dessutom allt i slow mo, hon gick typ 50 meter efter oss på promenaden och när hon kommer på inkallning går hon till mig. Jag försöker smöra lite med korv på promenaderna, dessutom så skäller hon på minsta ljud utifrån. Kan tro att hon är lite understimulerad och som den enda hela hunden i flocken för tillfället så får hon springa agility helt själv två torsdagar irad! Hoppas hon ska bli lite gladare över det 🙂 dessutom är hon lite tjock och ur form efter tre veckor utan daglig långpromenad och aktivering så ikväll får vi ta det lite lugnt!

Två-tre veckor kvar och sen hoppas jag flocken återgår till sitt vanliga harmoniska jag, om inte lite bättre med lite manliga könshormoner som kanske runnit ur herr Nix!

IMG_3880

IMG_3918

IMG_3933

IMG_3929

One thought on “Åh herregud.

  1. Haha, visst är det härligt med en stor flock! Tur i oturen för Luna som får vara enda aktiva hunden ett tag! Fatta vad hon kommer att briljera när hon kommer hem från agilityträning ENSAM med matte! Puss på henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s