Vårt 2016

En liten årssummering sitter väl aldrig fel… 

Januari

I december fick jag veta att vi skulle bli fler igen. En liten varelse växte i magen på mig. Tyvärr mådde jag även denna gång väldigt illa i början på graviditeten. Jag och Nix debuterade i Lydnadsklass3 och vi såg rätt tydligt vad vi behövde träna mer på. Annars tränade vi en del inomhus och drog melvin i pulka utomhus. 


Februari 

Vi började simma två gånger i veckan för att hålla konditionen uppe. Tävlade en gång till med halvkasst resultat men bra attityd. 

Mars

Vi simmade vidare med inget vidare intresse för att träna så mycket av något. Fogarna gjorde sig påminda varje promenad eller träningspass och började göra riktigt ont. Vi tog det säkra före det osäkra och tog det lugnt. Och det blev vår och tussilagon kom! 

April

April april april. Vår lilla prinsessa blev public. Vi njöt av våren med mycket promenader och träningar utomhus. Nix fyllde 3 år och är den enklaste, roligaste och knäppaste hunden jag haft. 


Maj 

Vi gick in i vecka 25. Vi köpte cykel och invigde den med många turer. Vi tävlade lite agility med blandat resultat men inga nollor. Jag fick ondare i fogarna. Vi njöt av värmen. Fåren flyttade in i vår hage. Luna tog en pinne i agilityklass 2! Nix tog vårt första 1a pris i Lydnadsklass 3! 


Juni 

Vi spenderade många dagar och kvällar i hagen. Vi gick på bröllop och Luna tog en pinne i agilityklass 2 med Malin som var hundvakt. Gick in i vecka 30. Midsommar firades med min fantastiska familj. 


Juli

Vi njöt en helg hos mamma i Tierp. SM i lydnad gick av stapeln och vår fina vän Anna vann på kvaldagen!! 🎉 Vi plockade massa bär i skogen. Njöt av pappas semester och spenderade ännu mer tid i vår hage. 


Augusti 

Vi startade augusti med En helg med utökad flock och längtan var enorm men den 11 augusti anlände hon. 2770g, 46cm lång och alldeles perfekt. Vi njöt av den första tiden tillsammans. 

September 

Melvin fyllde 2 år och var redan storebror! Vi fortsatte njuta av liten bebis. Sov många dagar tillsammans. Kiri tog LP1 och vi tränade extremt mycket med vårt lilla mammagäng. 


Oktober 

Vädret briljerade och vi tränade massor!! Jag och Nix gjorde stor utveckling tillsammans på lydnadsplanen och tog vårt andra 1a pris i Lydnadsklass 3 trots lite små missar! Vi gick även många offroadpromenader med Stina! 


November 

En lugn och trött månad med inte så mycket gjort mer än att följa Meyas utveckling. Melvin var mycket sjuk.

December 

Vi var på Stockholms hundmässa och uppträdde i sbks ring – lydnad. Bra träning för oss, lite mycket ljud på Nix här i slutet men inget jag inte tror vi kan kontrollera tills vi når vårt championat. 🙂 december har i övrigt varit kallt. Med lite agility har det blivit lite ljusare, snön har saknats lite fast det är omöjligt att dra vagnen i. Jag har även fotat lite vilket känns jättekul!! Melvin och Meya gör mig lycklig. Nix och Luna är fantastiska. Och vi avslutar även året tillsammans med Kiri, vars matte är på andra sidan jorden. 


Målen för året blev inte alls uppfyllda. Min tanke var gk vallhund och svensk lydnadschampion men inget lyckades vi med. Men onda fogar och knappt 2 km/dag har jag kunnat gå så känns det helt okej. Fogarna strular fortfarande.. 

2017 är året då jag ska satsa på mig, mina intressen. Jag ska ge Nix allt jag har i agilityn, vi ska valla järnet och vi ska bli lydnadschampions! Vi hoppas även att en liten lillasyster i form av bc flyttar in och jag hoppas kroppen ger med sig så alla prestationsmål kan bli uppfyllda! 

Jag ser fram emot ett nytt år till min familj som ska bli fulländad när bclillasyster flyttar in. Många härliga, glada, lyckliga stunder tillsammans. Längtar redan! ❤

One thought on “Vårt 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s